Bouw en Techniek

Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zoeken wij:

AUDIOVISUEEL INSTALLATIETECHNICUS

Start nu als audiovisueel installatietechnicus bij Presentation Partner (40 u/pw) (ook ZZP)
Presentation Partner is op zoek naar een fulltime audiovisueel installatietechnicus voor aankomende projecten. Met Presentation Partner kom je binnen bij kleine en grote bedrijven. Het kan het zomaar zijn dat jij de mooiste schermen en beamers in de nieuwe boardroom van een grote multinational installeert. Ook het installeren van grote videowalls behoort tot het takenpakket: een geweldige kans om iets neer te zetten dat door miljoenen ogen wordt gezien.Het werk van een installatietechnicus bij Presentation Partner bestaat uit het aanleggen van de gehele infrastructuur (inclusief bekabeling en randapparatuur) van audiovisuele apparatuur. Jouw werk staat in het zicht, dat maakt het extra belangrijk dat de montage perfect is en de afwerking tot in detail klopt.
Jouw profielJe hebt een elektrotechnische opleiding op LBO/MBO niveau en ervaring met installatiewerkzaamheden als monteur of installateur. Bovendien heb je bouwkundig inzicht. Je bent een harde werker met een houding gebaseerd op samenwerken en oplossingsgerichtheid. Als de situatie erom vraagt, ben je bereid stevig door te werken en je werkzaamheden af te ronden. Deadlines en last minute werk komt regelmatig voor. Je bent positief, flexibel en denkt mee. Je hebt oog voor detail en je richt je er vooral op het mooiste eindproduct bij de klant af te leveren. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Bij voorkeur ben je VCA gecertificeerd, of je bent bereid om dit te halen.Het aanbod van Presentation PartnerJe komt te werken in een gezellig team en werkt uiteraard veel op locatie. Presentation Partner ken goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en onkostenvergoeding. Daarnaast kennen we een uitgebreid inwerkprogramma: je wordt op jouw niveau begeleid en getraind door een collega.Belangstelling? Reageer dan op deze functie en stuur je CV met pasfoto naar cv@flyingeagle.nl t.a.v. Eelco Slingerland———————————————————————————————————————————————–

ERVAREN CALCULATOR Fulltime

Regio: Krimpenerwaard

Omschrijving

Voor een bouwbedrijf in de regio Krimpenerwaard, zoeken wij i.v.m. groei, een ervaren CALCULATOR voor de afdeling Planontwikkeling. Bouwbedrijf is actief in  de utiliteitsbouw en de woningbouw. Op de afdeling Calculatie werkt een ervaren team dagelijks aan calculaties, ramingen en optimalisaties voor de acquisitie van nieuwe projecten en het proces van ontwikkeling tot uitvoering te ondersteunen.

Je werkzaamheden als calculator:

Je staat aan de basis van het bouwproject. Je werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en verwerken van offertes, het opstellen van gespecificeerde begrotingen, het maken van ramingen en het uittrekken van hoeveelheden. Daarnaast beoordeel je verschillende contractstukken, formuleer je bezuinigingsvoorstellen voor de prijsonderhandelingen en zorg je voor een correcte overdracht van gegevens aan het projectteam. Er is ruimte voor begeleiding voor starters.

Wat verwachten wij:

 • Je bent een logisch denkende bouwer.
 • Inzicht in bouwprocessen is voor jou even belangrijk als inzicht in cijfers.
 • Je hebt een opleiding (MBO of) HBO Bouwkunde of Bouwtechnische bedrijfskunde afgerond
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een bouwbedrijf.
 • Je kunt begrotingen, bouwtijd en bouwplaatskosten bepalen
 •  IBIS-TRAD, Excel en Word hebben voor jou geen geheimen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werken met leuke en enthousiaste collega’s die samenwerken aan nieuwe bouwprojecten?

Stuur dan je motivatie en CV met pasfoto naar cv@flyingeagle.nl t.a.v. Eelco Slingerland

——————————————————————————————————————

ERVAREN TIMMERMAN Fulltime

Regio: Rhenen provincie Utrecht

40 uur per week

Omschrijving

Voor een bouwbedrijf in de regio Rhenen, zoeken wij een ervaren VOORMAN TIMMERMAN (Allround)

Als Voorman zal je met name werkzaam zijn in de aan- en verbouw voor particuliere markt. Enkele keren ook voor zakelijke opdrachtgevers.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het uitvoeren van allround timmerwerk
 • Het uitvoeren van (klein) metselwerk
 • Het aan- en verbouwen van complete woonhuizen
 • Het uitvoeren van dakrenovaties

Je gaat werken binnen een groeiende organisatie in een hecht en jong team waarin je kunt laten zien wat je waard bent. Functie is veelzijdig en zelfstandigheid.

Wat verwachten wij:

 • Je bent vakkundig
 • Je hebt een zelfstandige instelling
 • Je kunt technische tekeningen lezen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent fulltime beschikbaar voor 40 uur per week
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Rhenen
 • Rijbewijs B, een pré BE

Wat bieden wij:

Een passend salaris volgens CAO

Belangstelling? Stuur dan je motivatie, CV en pasfoto naar: cv@flyingeagle.nl t.a.v. Eelco Slingerland.

———————————————————————————————————————–

ELECTRICAL ENGINEER fulltime

Regio: Rijssen/ Holten

Omschrijving

Als Electrical Engineer ben jij klantgericht die de verantwoordelijkheid heeft voor alle robotiserings aspecten binnen de projecten van het bedrijf. Zodra afdeling sales een project heeft overgedragen aan de projectmanager, zorg jij voor een correcte uitwerking van het elektrisch ontwerp binnen het multidisciplinaire team. Het team bestaat uit mechanisch, elektrisch en software engineer. Samen met mechanical engineers en monteurs mechatronica ben je mede verantwoordelijk voor het traject van opdracht tot oplevering. Maar ook voor nazorg bij de klant. Je bent in alles kritisch op de kwaliteit van je werk, denk je actief mee in het verbeteren en door ontwikkelen van de produkten. Deze functie valt onder de verantwoordelijkheid van de technical director.

Wat verwachten wij?

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau op het gebied van Elektrotechniek
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
• Je beschikt over de volgende competenties: Klantgerichtheid, Samenwerken en Aandacht voor details

Stuur je CV en foto naar cv@flyingeagle.nl t.a.v. Eelco Slingerland