Muzikaalfeest

4e Flying Eagle Concert Adriaen Janszkerk Rotterdam-IJsselmonde

Op zaterdag 13 juni 2020 organiseren wij ons vierde Flying Eagle Concert. Dit keer op een nieuwe Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensenlocatie, maar zeker ook een prachtige ruimte voor een Flying Eagle Concert. Dit keer werken mee:

  • Marije Weenink dwarsfluit
  • Chloë Elsenaar viool
  • André van Vliet bespeelt afwisselend orgel  / vleugel

Populair / Klassiek instrumentaal  concert. Na het mooie resultaat vorige editie van Intrada Flying Eagle, geschreven door Jan Peter Teeuw, zal hij ook voor dit concert nieuwe muziek schrijven. Een vervolg op de vorige, maar nu voor de combinatie van orgel of vleugel, dwarsfluit en viool.

Vanwege de nieuwe maatregelen hebben wij ons concert aangepast. Mede ook dat de musici graag weer  een concert willen geven met publiek. Met maximaal 25 personen moet dit in de Adriaen Janszkerk te Rotterdam-IJsselmonde zeker lukken. Om enigzins uit de kosten te komen, hebben wij wel de entree moeten verhogen naar € 20,00 per persoon. Mocht u de musici extra willen steunen, is een extra gift van harte welkom. Helaas kunnen we nu geen kinderkaarten aanbieden. Concert zal gehouden worden om 13.30 uur /  16.00 uur en 19.30 uur. Kaarten alleen online verkrijgbaar, vol = vol. We starten pas na de persconferentie van minister-president Mark Rutte op 20 mei 2020. Dan weten we definitief of we voor klein gezelschap mogen organiseren.

Bestel Flying Eagle Concert 4e editie om 13.30 uur  

Bestel kaarten 4e Flying Eagle Concert om 16:00 uur  Bestel kaarten 4e Flying Eagle Concert om 19:30 uur

5e Editie Flying Eagle Concert Dorpskerk Moordrecht bij kaarslicht t.g.v. 10 jaar fusiegemeente Zuidplas

Op 20 november 2019 heeft de Gemeente Zuidplas officieel bekend gemaakt dat wij als organisatie één van de initiatieven zijn die een financiële ondersteuning krijgen i.v.m. 10 jaar Gemeente Zuidplas. Wij zijn hier erg verheugd over en hopen ook een mooi concert te organiseren in de prachtige Dorpskerk van Moordrecht op zaterdag 28 november 2020. Moordrecht is één van de dorpen die bij de Gemeente Zuidplas horen vanaf 1 januari 2010.

Het concert heeft het thema “Winterconcert bij kaarslicht”. Dat wil zeggen dat de muziek vooral rond het thema “Winter en Kerst” zal staan, maar ook sfeervolle klassieke muziek uit verschillende muziekperiodes.

Nieuwe muziek voor dit concert

Musicus Jan Peter Teeuw hoopt in opdracht van de organisatie, nieuwe muziek te schrijven speciaal voor deze avond.  Thema van de muziek zal zijn “Vier jaargetijden in Zuidplas”. Hij heeft ook in 2019 muziek geschreven over ons bedrijf Flying Eagle. U kunt dit terug luisteren op You Tube. Intrada Flying Eagle van Jan Peter Teeuw.

Medewerkers aan het concert

Deze avond hopen een zestal musici naar Moordrecht te komen om een mooi en afwisselend concert te geven nl.:

  • André van Vliet vleugel
  • Marije Weenink dwarsfluit
  • Hendrie Westra percusie
  • Chloë Elsenaar viool
  • Geert Pfeiffer contrabas
  • Jan Peter Teeuw orgel

Kaarslicht en oliebollen

We hopen het concert een winters karakter te geven. Tijdens het concert zullen de vier kroonluchters met kaarsen branden. Bezoekers kunnen die avond heerlijk genieten bij kaarslicht van mooie en afwisselende muziek. Verder zal er tijdens de pauze gelegenheid zijn om koffie/thee te drinken met een heerlijke oliebol erbij. Komende tijd hopen we kenbaar te maken hoe u uw plaats kunt reserveren.

Dit concert organiseren we in samenwerking met Orgelcultuur Zuidplas.