Muzikaal Feest

6e Editie Flying Eagle Concert bij kaarslicht 2021

Zaterdag 20 november 2021 m.m.v. André van Vliet orgel, Martin Zonnenberg vleugel en Marjolein de Wit dwarsfluit.

Wij hopen dat dit concert door kan gaan. Alleen vanwege de huidige beperkingen rond het coronavirus weten wij nog niet hoe we dit concert vorm kunnen geven met of zonder publiek.

Aanvang: 20:00 uur.

Als organisatie werken wij niet mee met de inmiddels bekende QRcode. Dit kan een gevolg zijn dat ook dit jaar ons Flying Eagle Concert niet kan doorgaan.

CD opname met nieuwe muziek

Eind 2019 hebben wij musicus Jan Peter Teeuw de opdracht gegeven om voor dit concert nieuwe muziek te schrijven. Het resultaat zeventien minuten lang in vier delen, Lente, Zomer, Herfst en Winter. Of ook wel “Vier seizoenen in Zuidplas.” Voor meer uitleg over deze mooie muziek, klik HIER verder.

Nieuwe muziek voor CD: “$ seizoenen in Zuidplas” t.g.v. 10 jaar fusiegemeente Zuidplas.

De CD is opgenomen in de Dorpskerk van Moordrecht begin november 2020. Aan deze CD werken de musici André van Vliet vleugel, Chloë Elsenaar viool, Geert Pfeiffer contrabas, Hendrie Westra percussie, Jan Peter Teeuw orgel en Marije Weenink dwarsfluit.

De CD is een afspiegeling van de afgelopen edities van Flying Eagle Concerten.
Instrumentaal met licht- klassieke muziek in verschillende samenstellingen van instrumenten.

Achterkant CD met gespeelde muziek

NIEUWE MUZIEK geschreven speciaal voor Flying Eagle Concerten:
* Idyll
* Vier seizoenen in Zuidplas
Beide geschreven door Jan Peter Teeuw
En nog vele andere nummers. ca. 65 minuten muziek.

Bestellen CD Flying Eagle Concert:

Bestel deze via onze webshop www.evenwinkelen.nl of stuur een mail naar marketing@flyingeagle.nl Prijs van de CD is € 14,95 excl. verzendkosten. Het is ook mogelijk na afspraak om CD bij ons op te halen om verzendkosten te besparen.

3e deel “Herfst” uit Vier seizoenen in Zuidplas, Jan Peter Teeuw
Voorkant CD Flying Eagle Concert, foto is genomen door Eelco Slingerland bij de Molenviergang Zevenhuizen (gemeente Zuidplas)

7e Editie Flying Eagle Concert bij kaarslicht 2022

Zaterdag 26 november 2022 m.m.v. André van Vliet vleugel, Marco den Toom orgel, Chloë Elsenaar viool, Marije Weenink dwarsfluit, Hendrie Westra percussie en Nils Juijn contrabas.

Concert zal t.g.v. 12,5 jaar fusiegemeente Zuidplas zijn waar o.a. Vier seizoenen in Zuidplas van Jan Peter Teeuw ten gehore wordt gebracht voor publiek. Helaas was dit in 2020 niet mogelijk en is de muziek op CD gezet. Concert zal gehouden worden in de Dorpskerk van Moordrecht bij kaarslicht.