Onderwijs

Vanaf 25 oktober 2019 hebben wij een tweetal handelsnamen overgenomen nl. Advance.jobs en Vacatures Christelijk Onderwijs.

Advance: uw specialist in onderwijsvacatures

Advance is een toonaangevende organisatie die zich met veel energie inzet voor detachering, uitzending en werving en selectieopdrachten op het gebied van onderwijs. Persoonlijk contact met opdrachtgevers en medewerkers zijn hiervan essentieel onderdeel.

Van Primair Onderwijs tot Hoger Beroeps Onderwijs is Advance dé specialist. Core-business is het Voortgezet Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs, maar ook zijn er vacatures op andere werkgebieden.

Specifiek zijn wij experts in het christelijk onderwijs, zo leveren wij onderwijsondersteunend en bevoegd onderwijzend personeel aan diverse Gereformeerd Vrijgemaakte, Evangelische, Protestant christelijke en Reformatorische scholen door heel Nederland. Advance ziet het als een uitdaging om kandidaten te bemiddelen en te plaatsen die een toegevoegde waarde leveren aan de organisati

Advance.jobs

 

Nieuw en in ontwikkeling: Vacatures Christelijk Onderwijs

De arbeidsmarkt veranderd, docenten worden schaarser en bijna wekelijks worden wij in allerlei media geconfronteerd met docententekorten, klassen die worden opgesplitst of in het ergste geval; klassen die naar huis gestuurd worden. Wij kunnen dit probleem helaas niet verhelpen, wel kunnen wij ervoor zorgen dat docenten en scholen op een makkelijkere manier met elkaar in contact komen.

In de tegenwoordige tijd is het normaal dat een docent met een christelijke achtergrond zijn nieuwe baan vindt via het internet. Trefwoorden die in zoekmachines worden ingevoerd zijn ‘vacatures christelijk onderwijs’ dit geeft de behoeften weer van de docent. Vacatures Christelijk Onderwijs is niet aan plaats of moment gebonden. Onze kracht is dat docenten scholen kennen en herkennen op basis van identiteit. Scholen kunnen hun vacatures op deze website plaatsen, zodat de docenten in één klik een overzicht hebben van welke vacatures er worden aangeboden in zijn/haar vakgebied en in zijn/haar regio.

Vacatures Christelijk Onderwijs