6e Editie Flying Eagle Concert komend najaar in de Dorpskerk van Moordrecht bij kaarslicht

Zaterdag 26 november 2022 om 20:00 uur zal er weer een instrumentale spektakel zijn in de Dorpskerk van Moordrecht. Twee jaar hebben we moeten wachten en nu hopen dat het door kan gaan. Musici en organisator hebben er in ieder geval zin in. Wij hopen dat er velen deze avond komen. Het is nl. ook een bijzondere avond. Waarom? Noud dit najaar bestaat de gemeente Zuidplas 12,5 jaar. In 2020 zouden we eigenlijk dit concert organiseren. Helaas ging dit niet door en is de CD Flying Eagle Concert opgenomen met o.a. Vier seizoenen in Zuidplas van Jan Peter Teeuw.

We willen het publiek nu live kennis laten maken met dit bijzondere muziekstuk speciaal voor Zuidplas geschreven. Ook zal er nieuwe muziek in première gaan wat eigenlijk voor concert van 2021 was geschreven. Thema en variaties Flying Eagle van Jan Peter Teeuw voor orgel, vleugel en dwarsfluit. Naast dit alles nog vele andere mooie muziek van klassiek, populair tot filmmuziek. Dit alles onder de brandende kaarslicht van de Dorpskerk.

De musici van deze avond zijn

  • André van Vliet vleugel
  • Chloë Elsenaar viool
  • Jaap Klootwijk percussie
  • Marije Weenink dwarsfluit
  • Marco den Toom orgel
  • Nils Juijn contrabas

Toegang voor deze avond is € 15,00 volwassenen en kinderen t/m 12 jaar € 9,00.

Bij online reserveren krijgt u per woonadres / bestelling, 1x CD Flying Eagle Concert gratis t.w.v. € 10,00. Dit is de opname uit de Dorpskerk van Moordrecht die begin november 2020 speciaal is opgenomen voor 10 jaar gemeente Zuidplas. Naast de CD zit er een mooi boekje met achtergrond informatie over de Vier seizoenen Zuidplas van Jan Peter Teeuw, voorwoord van burgemeester Han Weber en info over de musici die met de CD meewerkte. Kortom, de moeite waard om in bezit te hebben en/of andere cadeau te geven. In de kerk zijn extra CD’s verkrijgbaar voor € 10,00 i.p.v. € 15,00 incl. verzendkosten. Pinnen is mogelijk.

Kaarten zijn online te bestellen via onderstaande bestelknop:

al