Sales ondersteuning

Oog voor verkoop

Heeft u een breed scala aan producten en diensten, maar blijven uw verkoopcijfers onder de maat? Of wilt u nieuwe producten op de markt brengen, maar hiervoor nog geen duidelijke strategie?

Sales is een geheel aparte tak van sport, die telkens weer een zeer persoonlijke aanpak vereist. Het ene product is immers het andere niet, zo ook zal de doelgroep logischerwijs anders zijn indien producten, productgroepen en diensten van elkaar afwijken. En, u raad het al; elke doelgroep verdient een geheel eigen verkoopstrategie.

Flying Eagle weet als geen ander bedrijven en organisaties goed te adviseren op sales gebied. Ons streven is de juiste doelgroepen te bereiken via meerdere kanalen, te denken valt aan online media, middels drukwerk en op beurzen. Met ruim 10 jaar ervaring binnen actieve sales in de advertentiemarkt hebben wij de verkoop talloze diensten en producten met succes omhoog gebracht.

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden, zowel afzonderlijk als gecombineerd:

  • Advies op het gebied van PR en marketing
  • Genereren van (nieuwe) doelgroepen en leads via internet, social media, app en printmedia
  • Coaching en advies van sales personeel als binnen PR en marketing

Mede door ons brede netwerk weten wij snel verbindingen te leggen tussen diverse personen, bedrijven en organisaties. Om zodoende snel en effectief uw product of dienst in de markt te kunnen zetten.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan snel contact met ons op!

Elly de Knikker van Graficelly BV Reeuwijk

“Eelco is een vertegenwoordiger die het vermogen heeft om mee te denken. Die kansen ziet bij klein budget en verstandig omgaat met grotere budgetten. Zo zouden er meer moeten zijn!”

Wat zeggen anderen over ons? Klik HIER verder.

Op de hoogte blijven?Contact

Heb je toch nog een dringende vraag?Contact