Online voorverkoop

Online reserveren met korting tickets

Vooraf je kaarten reserveren geeft u korting en ben je zeker van een plaats om onze concerten te bezoeken. Aan de deur bij de concertlocatie zijn de tarieven hoger. Je kunt contant of met de pin betalen. Kaarten in de voorverkoop gaat via koopjekaartje.nl met IDEAl betaling.

Bij online reserveren krijg je automatisch onze nieuwsbrief. Deze sturen wij enkele keren per jaar. Dit kan som extra korting opleveren bij online reserveren. Wil je hem niet meer ontvangen, dan is het mogelijk om bij de nieuwsbrief onderaan af te melden na ontvangst. Belangstelling voor de nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar ons met je naam en e-mail gegevens.

U kunt bij de deur contant of met de pin betalen.


Voorverkoop evenementen/ concerten 2024

Dubbelconcert twee orgels

André van Vliet & Marco den Toom

In samenwerking met Stolk orgels uit Nieuwerkerk a/d IJssel, hopen wij een dubbelconcert te organiseren met twee orgels. Het prachtige historische orgel van de Grote- of Sint Maartenskerk Tiel en het nieuwe digitale concertorgel van Stolk Orgels. Organisten André van Vliet & Marco den Toom hopen beide orgels te bespelen. Meer info en poster volgen nog over het concert.

Orgelconcert

André van Vliet orgel

Serie Betuwse concerten 2024

In 2024 hoopt organist André van Vliet veertig jaar organist te zijn. Hij opent de zomerserie Betuwse concerten met een orgelconcert met diverse orgelwerken en koraalbewerkingen.


Romantisch orgelrecital Peter Eilander orgel

De bekende organist Peter Eilander hoopt diverse mooie, romantische orgelbewerkingen spelen. Hij zal de luisteraar meenemen door de eeuwen heen met mooie orgelwerken.

Feike Asma herdenking Everhard Zwart orgel

In 2024 is het 40 jaar geleden dat de bekende organist Feike Asma is overleden. Organist Everhard Zwart heeft jaren als registrant bij zijn concerten gestaan. Everhard Zwart hoopt dit concert bij stilstaan met mooie werken rond Feike Asma.

Koraalbewerkingen Gerwin van der Plaats orgel

Net als in 2023, hoopt ook dit jaar organist Gerwin van der Plaats mooie koraalbewerkingen te spelen. Nu zal het niet alleen Nederlandse, maar uit verschillende landen en tijdsperiode klinken.


Instrumentaal, orgel, Arie van der Vlist, viool Chloë Elsenaar & fluit Marije Weenink.

We sluiten de serie Betuwse concerten af met een mooi en afwissend instrumentaal concert. Het programma zal afwisselend in verschillende samenstellingen ten gehore gebracht worden. Programma bevat mooie klassieke en populaire muziek.

In 2023 was het met deze musici al genieten en zorgen voor een mooie afwisseling.

Piano recital Jaap Eilander speelt werken van Bach, Chopin en Sibelius.

3e editie Flying Eagle Concert Exclusief hopen wij weer te organiseren in de Gereformeerde Kerk van Puttershoek. Hier staat een Steinway concertvleugel. Deze vleugel stond vanaf de opening in 1965 op het podium van concertgebouw De Doelen in Rotterdam. Na een grondige restauratie staat deze mooie vleugel in Puttershoek. Puttershoek is gemakkelijk te bereiken vlakbij de A29 bij de Heinenoordtunnel. in 2023 hebben wij voor het eerst hier het concert georganiseerd. Zowel pianist als organisator waren erg tevreden over deze locatie. Mede ook van de bezoekers. Meer info volgt in 2024.


Dorpskerk Moordrecht, Kerkplein 12 Moordrecht Aanvang: 20:00 uur 8e Editie Flying Eagle Concert bij kaarslicht

Een sfeervol instrumentaal concert bij kaarslicht. Een concert wat je live moet beleven en de ontspannen sfeer die er is. Bezoekers waarderen dit concert met ruim een 9. In 2024 hebben wij de musici: André van Vliet orgel, Jan Lenselink vleugel, Jaap Klootwijk percussie, Pascal van de Velde trompet en Severin van Dijk fluit. Concert is inclusief pauze met koffie/thee en een heerlijke oliebol. Bij de uitgang een collecte t.b.v. stichting Boodschappenkast Zuidplas & Hospice Elim Moerkapelle. Stolk orgels hoopt weer hun concertorgel te leveren voor deze avond.


Ook een concert of evenement laten organiseren,

neem dan contact met ons op

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf, organisatie? Of gewoon op een unieke wijze uw klanten ontmoeten tijdens en rond een concert of evenement? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden Tijdens werkdagen kunt u bellen naar 0182-796 777 of mail