CD Flying Eagle Concert

CD Flying Eagle Concert is een alternatief geworden voor het concert wat gepland stond op 28 november 2020. Eind 2019 kregen wij als organisatie de gelegenheid om voor gemeente Zuidplas een instrumentaal concert te organiseren in 2020 ter gelegenheid van 10 jaar fusiegemeente Zuidplas.

Dit concert zou plaats vinden in de Dorpskerk van Moordrecht. Door alle beperkingen rond het Coronavirus is dit concert geannuleerd.

Wel had musicus Jan Peter Teeuw al 12 minuten een mooi muziek geschreven in opdracht van ons om gemeente Zuidplas muzikaal uit te beelden. Dit werk is in de zomer van 2020 klaar gekomen met als titel “Vier seizoenen in Zuidplas” In overleg met musici en gemeente hebben we besloten om het op CD te zetten. Hierdoor blijft de muziek voor nu en in de toekomst levendig. Ook zal de muziek later beschikbaar komen via streams zoals Familystream, Spotify , YouTube en andere kanalen.

CD is vanaf 8 december 2020 te koop voor de prijs van € 14,95 excl. verzendkosten. Hij is dan online te bestellen via onze webshop www.evenwinkelen.nl

Voorkant nieuwe CD Flying Eagle Concert
CD Flying Eagle Concert

Programma

CD Flying Eagle Concert

CD Flying Eagle Concert is in verschillende samenstellingen van 2 of meer instrumenten worden opgenomen. CD is een afspiegeling van de concerten die wij organiseren. Het programma bevat licht- klassieke muziek.

Nieuw en voor het eerst uitgeven op CD zijn: “Idyll” en “Vier seizoenen in Zuidplas” van Jan Peter Teeuw.

CD Flying Eagle Concert programma CD

Terugblik opname CD Flying Eagle Concert door musici en gemeente Zuidplas.

Als organisator zijn we dankbaar dat dit als alternatief heeft kunnen plaats vinden voor een “Live concert”. Een concert bijwonen is natuurlijk het mooiste, maar in een tijd van beperkingen rond Corona maatregelen in Nederland in 2020, zijn we dankbaar met dit alternatief.

Wat was het genieten op maandag 2 november 2020 met elkaar in de Dorpskerk van Moordrecht. Aan alle musici en gemeente Zuidplas hebben wij een korte reactie gevraagd hoe ze terug kijken op deze dag.

Terugblik CD opname
Fragmenten van CD Flying Eagle Concert
Vier seizoenen in Zuidplas, deel 3 Herfst Jan Peter Teeuw van de CD Flying Eagle Concert
Vier seizoenen in Zuidplas, deel 4 Winter fragment Sinterklaas
van de CD Flying Eagle Concert
Vier seizoenen in Zuidplas, deel 4 Winter fragment Kerst van de CD Flying Eagle Concert