Testimonial

Al voordat wij in 2017 voor ons zelf starten, hadden wij al met vele bedrijven, organisaties en/of musici goede contacten. Van meedenken, advertenties verkopen tot organiseren. Lees op deze pagina verder wat anderen over ons zeggen.

Violiste Laura van der Stoep:

Wat een feest en voorrecht om in november 2023 mijn eerste Flying Eagle ‘concert bij kaarslicht’ te hebben mogen spelen, samen met muzikale helden Jaap, André en Marjolein.

Van concept tot het bij wijze van spreken op slot doen van de Dorpskerk aan het einde van de avond: alles was in de beste handen bij visionair Eelco Slingerland!

Ik kan het belang van mensen die zich zó onvermoeibaar inzetten, teams kunnen enthousiasmeren, niet bang zijn hun handen vuil te maken en persoonlijke relaties hoog in het vaandel dragen niet genoeg benadrukken, en kijk dan ook echt uit naar onze volgende samenwerking!

(Hopelijk zijn bij die gelegenheid ook weer oliebollen 😉)

Laura van der Stoep tijden 8e editie Flying Eagle Concert in Moordrecht november 2023.
André van Vliet tijdens 6e editie Flying Eagle Concert in de Dorpskerk Moordrecht

www.andrevanvliet.nl

Musicus André van Vliet:

“Eelco Slingerland ken ik al vanaf 1994.
Als bestuurslid van Jongerenkoor “Rejoice”
viel zijn passie voor het organiseren al snel op.
In die hoedanigheid heeft hij dan ook (mede)
zorg gedragen voor vele prachtige concerten
en zangavonden. Toen onze wegen zich vele jaren
later wederom kruisten, bleek deze passie nog
steeds niet te zijn verdwenen. Hand in hand met
de liefde voor muziek en een groot enthousiasme,
organiseert hij jaarlijks nog steeds een serieus aantal
concerten. Het antwoorden op een uitnodiging van
Eelco kost dan ook niet veel moeite.”

Manita Phillipsen (Easyfairs Nederland)

  • Editie Gezinsbeurs Familiedagen Ik heb Eelco leren kennen als een kundig en betrokken persoon. Hij is van vele markten thuis en daarbij altijd attent, collegiaal en goed gehumeurd. Op zowel zakelijk als persoonlijk niveau is het erg fijn samenwerken met Eelco. Ik hoop voor de toekomst nog vele samenwerkingen met Eelco aan te mogen gaan.
“Gezinsbeurs Familiedagen is een onderdeel van Easyfairs Nederland BV

Leander van der Steen tijdens kerstconcert 2022 in Lunteren voor Stichting Bonisa

Musicus Leander van der Steen

Het is heel plezierig samenwerken met Eelco Slingerland van Flying Eagle.
Dit komt door een open manier van communiceren en een aanstekelijk enthousiasme voor het behalen van een mooi resultaat!

Violiste Chloë Elsenaar

Al verschillende keren heb ik mogen meewerken aan concerten van Flying Eagle. Dit waren Flying Eagle Concerten, Gezinsbeurs Familiedagen en aankomende zomer werk ik ook mee aan de serie Betuwse Concerten. Ik merk in de samenwerking veel enthousiasme en er wordt altijd gezocht naar de mogelijkheden om een concert te laten slagen. Alle concerten van Flying Eagle waar ik tot nu toe aan mee heb mogen werken, waren stuk voor stuk mooie avonden waar ik met veel plezier op terug kijk. 
Violiste Chloë Elsenaar tijdens 6e editie Flying Eagle Concert Dorpskerk Moordrecht

Raoul Verwey was namens gemeenste Zuidplas aanwezig voor handhaving coronamaatregelen op maandag 2 november 2020 tijdens cd opname Flying Eagle Concert. Hij bracht ons via Zoom in contact met gemeentebestuur om even de sfeer van de opname te laten “proeven en horen”. Als organisator hebben wij in deze periode een prettige samenwerking gehad met gemeente Zuidplas.

Raoul Verwey, voormalig senior veiligheidsadviseur bij gemeente Zuidplas

Ik heb in mijn voormalige functie, senior veiligheidsadviseur van de gemeente Zuidplas, mogen samenwerken met Eelco. Ik heb Eelco leren kennen als een maatschappelijk zeer bewogen en zakelijk resultaat gericht mens. Hij wist resultaten te behalen zonder de maatschappelijke context uit het oog te verliezen. Eelco dacht altijd in mogelijkheden en indien geconfronteerd met uitdagingen, wist hij deze met de nodige creativiteit om te buigen tot mooie resultaten.

Lees meer over de samenwerking met gemeente Zuidplas rond 10 jaar fusiegemeente Zuidplas, 75 jaar bevrijding en organisatie Boef in de wijk in Moordrecht.


Cees Verburg van Verburg Kaas BV Bodegraven

Als bedrijf hebben we al enkele jaren contact. We hebben voor een bepaalde periode Eelco in kunnen huren voor diverse soorten administratief werk.
Ook hebben we gebruik kunnen maken van de kennis van Eelco voor het werven van medewerkers en nieuwe ondernemers. Dit ging allemaal op een prettige manier en open meedenkende houding.

Fluitiste Marije Weenink

Ik heb al meerdere keren meegewerkt aan concerten van Flying Eagle. Iedere keer is Eelco onwijs enthousiast, betrokken en gestructureerd in het organiseren van de concerten. Hierdoor was elk concert een feest om aan mee te werken!

Nadine van Heijst (Easyfairs Nederland)

* Editie Gezinsbeurs Familiedagen
Gedurende mijn tijd als accountmanager voor de gezinsbeurs Familiedagen (2017-2020), heb ik Eelco altijd als een prettige gesprekspartner ervaren. Eerst als lid van een ondernemersclub, later als partner voor deels het opzetten van nieuwe initiatieven en deels voor de organisatie van het podiumprogramma. Zijn creatieve ideeen hebben bijgedragen aan het tot stand komen van ludieke activiteiten op de beursvloer. Ook hebben zijn netwerk en vermogen om verbinding te leggen met keyspelers binnen de markt, gezorgd dat Familiedagen meer inhoud heeft gekregen.
I..v.m. het aangaan van onze samenwerking een taart met onze logo’s laten maken in 2019.

Beursmagazine Fijn voor gezinsbeurs Familiedagen.

Elly de Knikker van Graficelly BV Reeuwijk

Eelco is een vertegenwoordiger die het vermogen heeft om mee te denken. Die kansen ziet bij klein budget en verstandig omgaat met grotere budgetten. Zo zouden er meer moeten zijn!

Afgelopen jaren samengewerkt voor o.a. Beursmagazine “Fijn” voor Gezinsbeurs Familiedagen, verkoop advertenties voor recreatiekrant regio Bodegraven/ Reeuwijk e.o.


Ook iets organiseren?

Op korte of lange termijn iets organiseren met uw bedrijf, organisatie of als musicus hulp nodig bij het organiseren van je eigen concert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Klik HIER verder op onze pagina over organiseren of vul het contactformulier HIER in. Je kunt ons ook gewoon tijdens werkdagen even bellen of afspraak maken bij ons op kantoor. Wij denken graag mee om onmogelijkheden, mogelijk te maken.

Ondersteuning nodig in uw organisatie?

Tijdelijk of langere periode iemand nodig in uw organisatie voor sales ondersteuning of andere werkzaamheden in uw organisatie? Schroom dan niet om ons te benaderen. Wij helpen graag bedrijven bij diverse werkzaamheden. Bel voor afspraak tijdens werkdagen naar ons kantoor 0182-796 777 of stuur ons een mail.