Adverteren pianoconcert Jaap Eilander

Foto genomen tijdens concert in de Bergsingelkerk Rotterdam in 2021

Vrijdag 29 september 2023 hopen wij voor de vierde keer een pianoconcert te organiseren met pianist Jaap Eilander. Dit is begonnen in 2020 toen er beperkt publiek aanwezig kon zijn vanwege de coronamaatregelen. Het eerste concert was in de Adriaaen Janszkerk te Rotterdam-IJsselmonde. Hier presenteerde hij zijn nieuwe cd Bach.

In 2021 zijn we uitgeweken naar de Bergsingelkerk te Rotterdam-Noord. Hier staat namelijk een Steinway concertvleugel. Omdat we om gewenste datum niet in Rotterdam-IJsselmonde konden organiseren, zijn we naar deze locatie uitgeweken. Beide concerten waren in de serie “Muzikaal feest aan de Maas”

In 2022 toen alles weer kon hebben we voor het eerst in de Bergsingelkerk te Rotterdam een piano recital georganiseerd onder de naam “Flying Eagle Concert exclusief”

Dit najaar hopen wij onze 2e concert te organiseren onder de naam “Flying Eagle Concert exclusief” We organiseren nu het concert in de prachtige ruimte van de Gereformeerde kerk Puttershoek-Maasdam. Sinds enkele jaren staat hier ook een prachtige Steinway concertvleugel. Bijzondere aan deze vleugel is, dat hij afkomstig is uit het concertgebouw De Doelen te Rotterdam. Dit was de eerste concertvleugel sinds de opening van De Doelen in 1965. Vele internationale pianisten hebben deze vleugel al bespeelt. Nu door pianist Jaap Eilander.

Als bedrijf kunt u adverteren in het programmaboekje om dit unieke concert te ondersteunen. Stuur uiterlijk voor 12 september 2023 uw advertentie naar marketing@flyingeagle.nl. Voor tarieven mail of bel ons.

Kaarten reserveren kan onder het kopje www.flyingeagle.nl/bestel-tickets