Mijnvakantiestek.nl overgenomen door Flying Eagle oog voor uw bedrijf.

Met ingang van 4 juli 2022 heeft Flying Eagle oog voor uw bedrijf de site mijnvakantiestek.nl overgenomen. De huidige eigenaar Marnix Klomp van Buklo en Villa Tegel kwam eerder dit jaar met ons in gesprek. Hij maakte al enige tijd zelf gebruik van deze site. De vorige eigenaar die deze site in 2016 had opgestart, heeft het met ingang van dit jaar verkocht aan Marnix Klomp.

Door andere werkzaamheden van Marnix Klomp, kwam hij niet toe aan de juiste inspanningen die deze site nodig zou hebben. Mede door ons brede netwerk, kwam hij er achter dat mijnvakantiestek.nl in goede handen zou komen als wij dit in beheer zouden nemen. Wij hopen de komende tijd samen met hem verder aan de site te werken aan verbeteringen en uitbreiding.

Mede door ons netwerk zowel binnen de christelijke/reformatorisch gezindte, als daarbuiten past dit prima bij ons. Wij hopen het komende jaar verder te werken aan de site en daarbij horende socialmedia. Tevens hopen wij vanaf 1 augustus 2022 een project van stichting Bonisa te ondersteunen. Voor elke 5 woningen die geplaatst worden, zullen wij een geit sponsoren per jaar om arme gezinnen te ondersteunen in Zuid-Oost Azië. Binnenkort meer info te lezen bij mijnvakantiesekt.nl Adverteren op deze site met een vakantiewoning? Bel dan naar 0182-796 778 of mail naar info@mijnvakantiestek.nl Wij zijn in de periode van 9 juli tot en met 4 augustus 2022 gesloten i.v.m. vakantie en werkzaamheden tijdens de Terdegefair voor stichting Bonisa.