Mooi programma in een sfeervolle locatie in de Dorpskerk van Moordrecht

Zaterdag 18 november 2023 zal de 7e editie van Flying Eagle Concert gehouden worden. Dit muzikale concert waar muzikale talenten elkaar ontmoeten, zal gehouden worden in de Dorpskerk te Moordrecht. De vier kroonluchters zullen deze avond weer volop branden en het koorgedeelte met podium zullen mooi verlicht zijn.

Programma zaterdag 18 november 2023

Ook dit jaar staan klassieke- en populaire muziek op het programma. Werken van o.a. J.S. Bach, B. Marcello en V. Monti staan op het programma. Maar ook een eigen bewerking van fluitiste Marjolein de Wit zal niet ontbreken.

Idyll van Jan Peter Teeuw

In 2020 heeft musicus Jan Peter Teeuw nieuwe muziek geschreven voor d 4e editie van Flying Eagle Concert. Dit concert werd tijdens de coronamaatregelen gehouden in de Adriaen Janszkerk te Rotterdam-IJsselmonde. Helaas waren er toen weinig bezoekers die aanwezig konden zijn. In het najaar van 2020 is hij wel opgenomen voor de cd Flying Eagle Concert t.g.v. 10 jaar fusiegemeente Zuidplas. In Moordrecht is deze muziek nog niet live ten gehore gebracht. Vandaar dat we dit concert deze bewerking op het programma hebben gezet.

Uitvoering juni 2020 door Chloë Elsenaar viool, Marije Weenink fluit en André van Vliet Vleugel

Dit jaar zal het muziekstuk te gespeeld worden door André van Vliet concertorgel, Jaap Klootwijk percussie, Laura van der Stoep viool en Marjolein de Wit fluit.

Voorverkoop 7e edtie Flying Eagle Concert

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl. Deze kaarten zijn met korting en inclusief 1x gratis koffie/ thee met een heerlijke oliebol in de pauze. in de voorverkoop kunt u uiterlijk vrijdag 17 november 2023 ook oliebollen bestellen. Dit komt t.g.v. stichting Boodschappenkast Zuidplas en Hospice Elim in Moerkapelle. ! zak met 11 oliebollen voor € 10 en na afloop van het concert af te halen bij de uitgang.

Aan de deur zijn de kaarten € 17,00 en kinderen t/m 16 jaar jaar € 8,00 Pinnen is mogelijk aan de deur.

Bij de uitgang is er een collecte t.b.v. stichting Boodschappenkast Zuidplas en Hospice Elim Moerkapelle.

Aanvang concert 20:00 uur en de deuren gaan om 19.30 uur open. Parkeren rondom de kerk is gratis. Het beste kunt u met de auto parkeren op De Smidse bij de winkels. Binnen enkele minuten lopen komt u bij de kerk.