Organist André van Vliet speelt op verzoek

André van Vliet spreekt publiek toe tijdens Flying Eagle Concert Moordrecht

Woensdag 2 augustus 2023 hoopt de bekende organist André van Vliet naar Tiel te komen. Hij hoopt in de serie Betuwse Concerten een verzoekprogramma te spelen. André heeft uit alle verzoekjes die afgelopen weken zijn ingediend, verschillende nummers gekozen en zo een mooi en gevarieerd programma samengesteld. Uit ervaring weten we, dat dit altijd hele mooie programma’s zijn. Voor elk wat wils.

Op het moment van schrijven weten we nog niet precies wat het programma zal bevatten. Wel kunnen we vermelden dat The Arrival of the Queen of Sheba. André speelde deze in 2020 op de vleugel met meerdere musici erbij op onze cd Flying Eagle Concert die opgenomen is in de Dorpskerk van Moordrecht. Deze CD is trouwens tijdens de concerten nog te koop voor € 10,00 per stuk. Ook zal André van Vliet aantal koraalbewerkingen spelen van verschillende componisten en heeft hij toegezegd een eigen bewerking. Kortom, laat je komende woensdag verrassen in de Grote- of Sint Maartenskerk te Tiel.

Online reserveren heb je € 2,50 korting. Aan de deur is de toegang € 15,00 per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis. Bestel op onderstaande button je kaarten.

CD Flying Eagle Concert is een mooie instrumentale CD opgenomen in de Dorpskerk van Moordrecht