Terugblik vanuit gemeente Zuidplas op CD opname Flying Eagle Concert

“Op maandagochtend 2 november pakte ik mijn laptop, stapte in de auto en reed naar mijn werk.Als ambtenaar van de gemeente Zuidplas ga je naar het gemeentehuis, maar vandaag reed ik naar de dorpskerk in Moordrecht.In de dorpskerk vonden de opnames van het Flying Eagle concert plaats en ik mocht samen met Eelco Slingerland zorg dragen dat een en ander Corona-proof verliep.Ik heb plaatsgenomen achter een tafel met daarop mijn laptop en zat midden in de kerk.Wat een uitzicht…de geur…..de stilte….echt WAUW!En daar kwamen de musici. Allen oogden ontspannen en na het inspelen vonden de opnames plaats.Wat een voorrecht om hier getuige van te zijn. De ambiance, de muziek………ik voelde mij een bevoorrecht mens en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.Ik heb de opnames nu een stuk of 10 keer beluisterd…en ik moet eerlijk bekennen dat ik nummers ga herkennen en meeneuriën. Bedankt Eelco voor deze unieke ervaring!”

Raoul Verweij (Senior Adviseur Openbare Orde & Veiligheid gemeente Zuidplas)

CD is te bestellen via www.flyingeagle.nl

Raoul Verweij achter zijn tijdelijke werkplek op maandag 2 november 2020