Voorverkoop gestart 7e editie Flying Eagle Concert

Zaterdag 18 november 2023 hopen wij ons 7e editie Flying Eagle Concert te organiseren. Een instrumentaal concert waar muzikale talenten elkaar ontmoeten. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om vier verschillende musici uit te nodigen.

Musicus André van Vliet is sinds 2017 van de partij bij deze concerten. Als organisator werken wij plezierig samen met hem. In overleg met hem, vragen wij de musici en proberen we zo weer bekende en nieuwe musici op het podium te plaatsen. Op de achtergrond geven wij wat suggesties voor het programma en André doet de rest in samenwerking met de musici voor het concert.

Dit jaar hoopt ook Jaap Klootwijk van de partij te zijn. Na een prettige samenwerking in 2022 bij de 6e editie, hebben wij hem wederom uitgenodigd. Hij zal de percussie bespelen. Nieuw dit jaar zijn de bekende violiste Laura van der Stoep en fluitiste Marjolein de Wit. In 2019 hebben wij als organisator het jubileumconcert van Marjolein de Wit mogen begeleiden. Nu is zij van de partij bij ons Flying Eagle Concert in Moordrecht..

Dit jaar hoopt Stolk orgels een concertorgel te leveren. Bezoekers kunnen nu zo alle medewerkers op het podium zien spelen en samen met elkaar musiceren. Kortom, het gaat weer muzikaal genieten worden. Naast deze musici zal de Dorpskerk van Moordrecht weer sfeervol verlicht wezen en de kroonluchters met echte kaarsen branden. Tijdens het concert zal er een pauze zijn waar de bezoekers gratis koffie/ thee of limonade kunnen drinken. De firma Noorlander uit Moordrecht zal weer heerlijk verse oliebollen bakken en leveren voor deze avond.

Betrokkenheid met de gemeente Zuidplas en het goede doel

Als organisator en inwoner van de gemeente Zuidplas zijn we betrokken en willen we het concert organiseren voor alle inwoners binnen en buiten de gemeente Zuidplas. Er zijn diverse goede doelen ook in de gemeente Zuidplas. Als organisator hebben wij besloten om voortaan twee van de stichtingen onder de aandacht te brengen. Dit zijn Boodschappenkast Zuidplas en Hospice Elim in Moerkapelle. Met de Boodschappenkast hebben wij een afspraak gemaakt dat zij een aantal vrijkaarten aan gezinnen mogen geven die het financieel minder hebben op dit moment. Dit hebben wij ook in 2022 gedaan. Hartverwarmend hoe verschillende mensen van de Boodschappenkast gebruik van hebben gemaakt.

Lees verder onder de poster

Oliebollen verkoop in de voorverkoop voor het goede doel

Komt u het concert bezoeken? Reserveer dan online uw kaarten en bestel gelijk één of meerdere zakken oliebollen mee. (U kunt de oliebollen tot en met 17 november 2023 mee bestellen) Firma Noorlander zal ze zaterdag 18 november gaan bakken en ’s avonds afleveren bij de kerk. Na afloop kunt u uw bestelling afhalen bij de uitgang van de kerk. Zak oliebol zitten 11 bollen in voor € 10,00 De opbrengst is voor De Boodschappenkast en Hospice Elim.