Miijnvakantiestek.nl

Sinds 1 juli 2022 hebben wij de website www.mijnvakantiestek.nl overgenomen. De website bestaat sinds 2016. Op deze website bieden verhuurders van vakantiewoningen, chalets en/of caravans aan. Deze website is ooit opgericht voor de christelijke doelgroep die vooral de zondagrust respecteren. Dat wil zeggen niet bellen e.d. op zondag, maar ook niet aankomen en/of vertrekken op zondag.

Wij vinden dit als bedrijf ook waardevol. Wel geven wij alle adverteerders de ruimte om zelf de keus te maken wat ze willen. Dit kan om op zondag de gegevens van contact af te schermen. Ook of zondagrust gewenst is of aanwezig op het park waar vakantiewoning staat.

Voor € 69 per jaar kan men een abonnement afsluiten per vakantiewoning. Men beheert zelf de pagina en vult de beschikbaarheid van woning zelf aan op de pagina. Huurders nemen direct zelf contact op met de verhuurder.

Ook zijn er verhuurders die aan ons vragen om aandacht te schenken voor de verkoop van hun woning. Wij hopen dit in ieder geval op deze pagina te plaatsen.

Meer info over www.mijnvakantiestek.nl

Vakantiewoningen te koop:

Gelegen in Zuid-Frankrijk met veel ruimte om het huis

Voor een relatie van ons, zoeken wij een koper voor deze prachtige (vakantie) woning in Frankrijk. Belangstelling of meer info? Mail ons dan naar info@flyingeagle.nl o.v.v. “Woning Frankrijk”

Ligging:
Gelegen ten noordwesten van Cahors, in het hart van de toeristische trekpleisters van de Lot, in een landelijk gehucht met buren en op ongeveer 5 km van het dorp Catus met alle voorzieningen.

Samenvatting:
Oude boerderij met karakter bestaande uit een hoofdhuis, en 2 huisjes met een groot zwembad en bijgebouwen.

Interieur:
Hoofdhuis. Begane grond: Keuken met eetkamer (48 m2) openslaande deuren naar de stenen gewelfde tuin. Eerste verdieping: Woonkamer met open haard en houtkachel (24 m2) deur naar terras slaapkamer met kastenwand (16 m2) doucheruimte/WC. Zolder: 2 in te richten kamers. Momenteel in gebruik als opslag. Goede hoogte van balken. Regenwatertank onder het terras. Terras met trap naar de privétuin. Kamer grenzend aan het hoofdgebouw en alleen van buitenaf toegankelijk (tuinniveau) met Wc + douche + bergruimte voor het zwembad.

Buiten: Schuur 1 verbouwd tot 2 appartementen/Huisje: Huisje 1 – met 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer (34 m2), keuken/eetkamer (20 m2) en toilet.
Huisje 2 – met 3 slaapkamers, badkamer, woonkamer (50 m2). Schuur 2 (circa 200 m2) gedeeltelijk verbouwd. Speel-/yogaruimte en toilet. Mogelijkheid om het tweede deel om te bouwen tot extra accommodatie. Zwembad – 15m x 6m.
Terrein van circa 9070 m2